Få orgasm med nya appen Få orgasm med nya appen Calvin Kleins nya ansikte Calvin Kleins nya ansikte Throwback Thursday 1982 Throwback Thursday 1982 Istället för Botox Istället för Botox
Söndag 29 Mars 2015
MAKE-UP
Unga män använder för lite solskydd

Unga män använder för lite solskydd

Nyheter. Män är sämre än kvinnor på att köpa solskydd. De vet också mindre om solens skadliga effekter, visar en ny studie.

Solen är härlig, härlig – men farlig, farlig.


Ska du vistas
utomhus, framför allt på sommaren, är det oerhört viktigt att du smörjer in dig med solskyddskräm. Det skyddar huden mot solskador och, ännu viktigare, mot hudcancer. Framför allt är det viktigt att välja en tillräckligt hög solskyddsfaktor nu, när många går på semester och fortfarande är bleka i hyn.
 
Kvinnor är relativt pålästa om solens potentiella faror och duktiga på att skydda sig. Men männen är sämre på att skydda sig och köper solskyddsprodukter mer sällan, enligt en SIFO-undersökning utförd på uppdrag av apotekskedjan Medstop. Föga förvånande är det också framför allt männen som bränner sig i solen och drabbas av solsveda, framför allt unga män mellan 15 och 29 år.

Lyckligvis är vi
duktiga på att smörja in våra barn, som har ännu känsligare hy än vuxna.
– Till barnen väljer man helst den högsta faktorn för att vara garderad, även om det inte alltid behövs för svenska förhållanden. , säger Monica Brandter, kategorichef på apotekskedjan Medstop, i ett pressmeddelande.

Nu gäller det
bara att bli lika flitig med att smörja in dig själv som på att smörja in dina barn!
2012-07-02 08:57 RSS icon

MALIN LUNDBLAD
malin.lundblad@improveme.se
improveme.se/malin

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder4 Calvin Kleins nya ansikte Antal bilder18 Vimmel från Finest Antal bilder8 Throwback Thursday 1982 Antal bilder10 Lista: 10 lockiga dilemman