Nostalgi med Improveme Nostalgi med Improveme Försökdjurens Dag 2015 Försökdjurens Dag 2015 Nytt jobb för Eva Mendes Nytt jobb för Eva Mendes Fillers: Vad är lagom? Fillers: Vad är lagom?
Tisdag 28 April 2015
MAKE-UP
Apelsinjuice för felfri hy

Apelsinjuice för felfri hy

Nyheter. Ett glas juice på morgonen ger huden ett vackert sken. Den näringspackade drycken har positiva effekter på hyn, visar undersökningar.

Att dricka apelsinjuice kan göra dig snyggare – åtminstone enligt hälso- och skönhetsexperter.


Undersökningar från en studiepanel, med flera olika experter inom dessa områden, visar att ett glas apelsinjuice om dagen förbättrar hud, hår och naglar. Allt tack vare den rikliga mängden vitamin C, folsyra och kalium det innehåller.

Det här är ett nyckelvitamin för att kunna producera kollagen och näringsämnet lutein, som tros förbättra elasticiteten och minska solskador. Dessutom förhindrar antioxidanterna i apelsinen uttorkning, tidigt åldrande och pigmentering.

Generellt sett börjar många andra skönhetsexperter se allt fler fördelar som ett glas av den här näringsdrycken har på hår, hud och naglar. Alltså är det inte enbart det man applicerar huden som räknas.

Enligt forskning så rekommenderar ungefär 65 procent av alla hudvårdsproffs sina kunder att dricka ett glas apelsinjuice om dagen, som del av deras vanliga dagsrutin.

Alternativ till att dricka
Om du inte tycker om att dricka apelsinjuice finns det ett alternativ. Genom att blanda drycken med citronjuice och mint så kan du rena och öppna upp porer samt få bort döda hudceller. Allt som behövs är att blanda de tre ingredienserna, smörja in ansiktet och tvätta bort med kallvatten efter en halvtimme.
2012-07-26 09:30 RSS icon

KEVIN KROOKS
kevin.krooks@improveme.se

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder4 Försökdjurens Dag 2015 Antal bilder9 Nostalgi med Improveme Antal bilder9 Kändisarnas karamellhår Antal bilder15 Mascaran fyller 100 år