Få orgasm med nya appen Få orgasm med nya appen YSL läppolja gör succé YSL läppolja gör succé Throwback Thursday 1982 Throwback Thursday 1982 Istället för Botox Istället för Botox
Lördag 28 Mars 2015
MAKE-UP
Apelsinjuice för felfri hy

Apelsinjuice för felfri hy

Nyheter. Ett glas juice på morgonen ger huden ett vackert sken. Den näringspackade drycken har positiva effekter på hyn, visar undersökningar.

Att dricka apelsinjuice kan göra dig snyggare – åtminstone enligt hälso- och skönhetsexperter.


Undersökningar från en studiepanel, med flera olika experter inom dessa områden, visar att ett glas apelsinjuice om dagen förbättrar hud, hår och naglar. Allt tack vare den rikliga mängden vitamin C, folsyra och kalium det innehåller.

Det här är ett nyckelvitamin för att kunna producera kollagen och näringsämnet lutein, som tros förbättra elasticiteten och minska solskador. Dessutom förhindrar antioxidanterna i apelsinen uttorkning, tidigt åldrande och pigmentering.

Generellt sett börjar många andra skönhetsexperter se allt fler fördelar som ett glas av den här näringsdrycken har på hår, hud och naglar. Alltså är det inte enbart det man applicerar huden som räknas.

Enligt forskning så rekommenderar ungefär 65 procent av alla hudvårdsproffs sina kunder att dricka ett glas apelsinjuice om dagen, som del av deras vanliga dagsrutin.

Alternativ till att dricka
Om du inte tycker om att dricka apelsinjuice finns det ett alternativ. Genom att blanda drycken med citronjuice och mint så kan du rena och öppna upp porer samt få bort döda hudceller. Allt som behövs är att blanda de tre ingredienserna, smörja in ansiktet och tvätta bort med kallvatten efter en halvtimme.
2012-07-26 09:30 RSS icon

KEVIN KROOKS
kevin.krooks@improveme.se

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder18 Vimmel från Finest Antal bilder8 Throwback Thursday 1982 Antal bilder10 Lista: 10 lockiga dilemman Antal bilder5 Kom i form med Insta