Nostalgi med Improveme Nostalgi med Improveme Försökdjurens Dag 2015 Försökdjurens Dag 2015 Nytt jobb för Eva Mendes Nytt jobb för Eva Mendes Fillers: Vad är lagom? Fillers: Vad är lagom?
Tisdag 28 April 2015
SEX & RELATIONER
Aldrig mer nervös inför sex

Aldrig mer nervös inför sex

Tips. Älska, pippa eller ligga. Det finns olika ord för sex, det finns också folk som är säkrare i sexet. Vi har tipsen som tar bort nervositeten.

När man har sex med en ny partner för första gången, eller första gången över huvud taget, kan det vara nervöst. Ibland vill man inte erkänna det, men för att ta bort nervositeten har vi tagit fram några tips att tänka på till nästa gång.


Använd gummi
Sluta tänka på saker som egentligen kan åtgärdas. Istället för att oroa dig för könssjukdomar eller eventuell graviditet så är det bättre att insistera på kondom.

Tala ut
Prata med vänner, familj eller en expert om du är osäker och vill förbereda dig – ingen fråga är för dum. Internet är ett perfekt verktyg om man tycker det är för pinsamt, här finns svaren på nästan allt.

Håll tungan rätt i mun
Eftersom det är första gången bör du inte förväxla kåthet med kärlek. Se till att veta vad du letar efter innan ni har sex första gången och säg inget onödigt under akten.

Ta fram häcksaxen
En del föredrar inte hår, så trimma eller vaxa nedre regionerna om du vet att ni ska ”mysa” i sängen.

Lugna dig
För många kan själva akten vara obehaglig, till och med läskig. Stressa inte utan se till att ta den tid du behöver. Lite massage eller skön musik – välj vad som passar dig bäst innan ni börjar rulla runt i sänghalmen.
2012-07-27 14:59 RSS icon

KEVIN KROOKS
kevin.krooks@improveme.se

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder4 Försökdjurens Dag 2015 Antal bilder9 Nostalgi med Improveme Antal bilder9 Kändisarnas karamellhår Antal bilder15 Mascaran fyller 100 år