Intervju: Ellen & Adam Intervju: Ellen & Adam Plommonlila läppar hetast Plommonlila läppar hetast Kvinnors könslidande Kvinnors könslidande Istället för Botox Istället för Botox
Fredag 6 Mars 2015
SEX & RELATIONER
Aldrig mer nervös inför sex

Aldrig mer nervös inför sex

Tips. Älska, pippa eller ligga. Det finns olika ord för sex, det finns också folk som är säkrare i sexet. Vi har tipsen som tar bort nervositeten.

När man har sex med en ny partner för första gången, eller första gången över huvud taget, kan det vara nervöst. Ibland vill man inte erkänna det, men för att ta bort nervositeten har vi tagit fram några tips att tänka på till nästa gång.


Använd gummi
Sluta tänka på saker som egentligen kan åtgärdas. Istället för att oroa dig för könssjukdomar eller eventuell graviditet så är det bättre att insistera på kondom.

Tala ut
Prata med vänner, familj eller en expert om du är osäker och vill förbereda dig – ingen fråga är för dum. Internet är ett perfekt verktyg om man tycker det är för pinsamt, här finns svaren på nästan allt.

Håll tungan rätt i mun
Eftersom det är första gången bör du inte förväxla kåthet med kärlek. Se till att veta vad du letar efter innan ni har sex första gången och säg inget onödigt under akten.

Ta fram häcksaxen
En del föredrar inte hår, så trimma eller vaxa nedre regionerna om du vet att ni ska ”mysa” i sängen.

Lugna dig
För många kan själva akten vara obehaglig, till och med läskig. Stressa inte utan se till att ta den tid du behöver. Lite massage eller skön musik – välj vad som passar dig bäst innan ni börjar rulla runt i sänghalmen.
2012-07-27 14:59 RSS icon

KEVIN KROOKS
kevin.krooks@improveme.se

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder5 Plommonlila läppar hetast Antal bilder5 Leto låter lockarna ryka Antal bilder7 Bästisar med stjärnglans Antal bilder14 Marc Jacobs till Sverige