Nostalgi med Improveme Nostalgi med Improveme Försökdjurens Dag 2015 Försökdjurens Dag 2015 Mirakelörten som trendar Mirakelörten som trendar Fillers: Vad är lagom? Fillers: Vad är lagom?
Lördag 25 April 2015
HÄLSA & FITNESS
5 enkla steg till piggare blick

5 enkla steg till piggare blick

Röda och trötta ögon efter lite för många utekvällar i sommar? Lugn. Vi har lösningarna för en piggare blick.

För lite sömn och alkohol är som bekant två stora bovar till röda och trötta ögon, och beror på att blodkärlen vidgas i ögat för att öka cirkulationen.


Men med rätt produkter går det att se pigg ut – och lura chefen eller dejten – efter en lång utekväll. Här ger vi dig fyra enkla steg till nytt liv i blicken.

1. Kylmask mot svullnad
Använd en kylmask eller frusna gurkskivor för att behandla de mörka påsarna under ögonen. Kylan gör att blodkärlen drar ihop sig och ser mindre ut.

2. Fukta med ögondroppar
Ögondroppar är effektivt mot röda ögon och gör att du får en klarare blick. De finns numera som praktiska engångspipetter och går bland annat att köpa på apoteket.

3. Ögonkräm mot rynkor
Applicera ögonkräm två centimeter nedanför ögat och precis under ögonbrynet för extra fukt och reducering av rynkor. Stryk ut krämen med lätta drag eftersom huden runt ögonen är tunn och känslig.

4. Fuska med smink
Efter att du har applicerat ögonkrämen kan du lägga lite conceler under ögat för att trolla bort mörka ringar. Måla med en beige kajalpenna innanför nedre fransraden för extra pigg blick.
2012-08-03 12:42 RSS icon

EMELIE WIKTORÉN
emelie.wiktoren@improveme.se

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder4 Försökdjurens Dag 2015 Antal bilder9 Nostalgi med Improveme Antal bilder9 Kändisarnas karamellhår Antal bilder15 Mascaran fyller 100 år