Hångla loss under misteln Hångla loss under misteln Vinterns stora läpptrend Vinterns stora läpptrend Storstadsvibbar till havs Storstadsvibbar till havs Rätt hudvård för rätt hy Rätt hudvård för rätt hy
Fredag 19 December 2014
HÄLSA & FITNESS
5 enkla steg till piggare blick

5 enkla steg till piggare blick

Röda och trötta ögon efter lite för många utekvällar i sommar? Lugn. Vi har lösningarna för en piggare blick.

För lite sömn och alkohol är som bekant två stora bovar till röda och trötta ögon, och beror på att blodkärlen vidgas i ögat för att öka cirkulationen.


Men med rätt produkter går det att se pigg ut – och lura chefen eller dejten – efter en lång utekväll. Här ger vi dig fyra enkla steg till nytt liv i blicken.

1. Kylmask mot svullnad
Använd en kylmask eller frusna gurkskivor för att behandla de mörka påsarna under ögonen. Kylan gör att blodkärlen drar ihop sig och ser mindre ut.

2. Fukta med ögondroppar
Ögondroppar är effektivt mot röda ögon och gör att du får en klarare blick. De finns numera som praktiska engångspipetter och går bland annat att köpa på apoteket.

3. Ögonkräm mot rynkor
Applicera ögonkräm två centimeter nedanför ögat och precis under ögonbrynet för extra fukt och reducering av rynkor. Stryk ut krämen med lätta drag eftersom huden runt ögonen är tunn och känslig.

4. Fuska med smink
Efter att du har applicerat ögonkrämen kan du lägga lite conceler under ögat för att trolla bort mörka ringar. Måla med en beige kajalpenna innanför nedre fransraden för extra pigg blick.
2012-08-03 12:42 RSS icon

EMELIE WIKTORÉN
emelie.wiktoren@improveme.se

ANDRA LÄSTE OCKSÅ
KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder11 Beyoncés frisyrer Antal bilder10 Så tränar kändisarna i jul Antal bilder11 Kapa kändisarnas look Antal bilder6 Så klarar du flygstressen