Ge sexlivet extra glid Ge sexlivet extra glid Klädkedjans skönhetslinje Klädkedjans skönhetslinje Är svenskar hälsosamma? Är svenskar hälsosamma? Fillers: Vad är lagom? Fillers: Vad är lagom?
Tisdag 21 April 2015
BEHANDLINGAR Föregående | | Nästa

Naturlig skönhet? Det är inget för Heidi Montag, som år 2010 genomgick 10 ingrepp på en och samma dag.

Hon gjorde bland annat en förminskning av hakan och ett ingrepp där öronen dras bakåt för att sticka ut mindre.

Därutöver gjorde hon en enorm bröstförstoring, Botox, ögonbrynslyft och fettsugning.

Nu säger Heidi att hon är glad att hon inte blev helt missbildad i kroppen efter alla ingrepp.

"Det var mer än vad jag hade förväntat mig", säger stjärnan till Celebuzz.

"Jag hatar att prata om det nu, för det var så länge sen", säger hon. "Jag var en helt annan person då än vad jag är nu."

Hon säger dock att hon är "väldigt tacksam" över att hennes kropp inte blev helt deformerad. "Det kunde ha blivit katastrofalt."

"Jag har lärt mig att mina misstag och skulle inte rekommendera det till någon", säger hon om beslutet att göra så många operationer på samma dag.

"Det var mycket svårare att gå igenom än jag hade trott", kommenterar Heidi. "Men jag är bara glad att det är över och att allt har läkt så bra."

En ung och oförstörd Heidi innan alla ingrepp.

Heidi Montag: "Ingreppen definierar mig"

Bildspel. Realitystjärnan Heidi Montag skapade stora rubriker när hon genomgick 10 skönhetsingrepp på en och samma dag. Nu säger hon att hon är tacksam över att det ändå gick så bra som det gick.

Heidi Montag säger att hon inte insåg hur mycket hennes medverkan i "The Hills" och hennes många plastikingrepp skulle definiera henne.

– Det var så länge sedan. Jag är en helt annan person nu, menar realitystjärnan.

I dag är hon tacksam över att alla ingreppen inte sabbade hennes kropp totalt.
– Jag har lärt mig av mina misstag. Jag rekommenderar inte någon att göra det jag gjorde, säger hon till Celebuzz. Det var mycket tuffare att gå igenom än jag hade trott – fysiskt, mentalt, känslomässigt, att läka.

Heidi har hållit sig borta från rampljuset på sistone, men berättar att hon har några nya projekt på gång. Dock så anser hon att det är för tidigt att börja prata om dem.
– Jag ser fram emot nästa fas i mitt liv. Jag kommer aldrig att slippa undan mitt förflutna, men jag kommer aldrig sluta försöka bevisa att jag är mer än så, berättar Heidi.
2012-08-06 07:25 RSS icon

IMPROVEME.SE
redaktion@improveme.se

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder5 Ultimata festivallooken Antal bilder6 Klädkedjans skönhetslinje Antal bilder10 Stilarna på Coachella Antal bilder10 Stjärnorna på MTV