Tävling: galapremiär Tävling: galapremiär Styling Guldbaggen Styling Guldbaggen Transsexuella förebilder Transsexuella förebilder Våga ställa krav på fillers Våga ställa krav på fillers
Onsdag 28 Januari 2015
MAKE-UP
Bli sommarfräsch med bronzer

Bli sommarfräsch med bronzer

Guide. Kanske har sommaren inte bjudit på så många soltimmar som du hoppats och du känner dig blek trots semestern. Eller så har du fått lite färg, men vill intensifiera den och känna dig extra fräsch. Så här använder du bronzer på rätt sätt.

Välj den perfekta färgen

Försök att hitta en bronzer som har den ton din hud får efter en veckas solsemester. Gör inte misstaget att välja en alltför mörk nyans.

Överdosera inte
Använd en stor sminkborste för att applicera bronzern rätt. Doppa borsten i pudret och skaka av den mot en bit papper, i handfatet eller i locket för att det inte ska bli för mycket, särskilt om det är ett löst puder.

Få en naturlig effekt

För att bronzern ska se riktigt bra ut bör du applicera det om en solbränna skulle se ut. Borsta den över de ställen i ansiktet där solen faller, som kinderna, näsan och pannan.

Var försiktig med skimmer

Det är lätt att resultatet inte blir bra när man använder en bronzer med skimmer i, så satsa på en matt bronzer om du vill vara på den säkra sidan. Vill du gärna ha skimmer så försök hitta en bronzer med så små skimmerkorn som möjligt.
2012-08-07 09:35 RSS icon

MALIN LUNDBLAD
malin.lundblad@improveme.se
improveme.se/malin

ANDRA LÄSTE OCKSÅ
Rihanna i bröstskandal Snyggare med åren Hemmaträning med ös "Därför gick jag upp i vikt" Lönen som ger lycka Vanessa Hudgens bästa skönhetstips
KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder7 Transsexuella förebilder Antal bilder10 Styling Guldbaggen Antal bilder5 Emma blir Skönheten Antal bilder10 Gnuggisen är tillbaka