Nostalgi med Improveme Nostalgi med Improveme Försökdjurens Dag 2015 Försökdjurens Dag 2015 Honung för fin hud & hår Honung för fin hud & hår Fillers: Vad är lagom? Fillers: Vad är lagom?
Måndag 27 April 2015
STARTSIDA Föregående | | Nästa

Gwen Stefani och maken Gavin Rossdale. Klicka vidare för att se resten av bilderna!

Så här såg stjärnan ut 2004 – inte så stor skillnad från i dag.

Röda läppar och blonderat hår har länge varit Stefanis signum.

Till och med i lekparken har stjärnan rödmålade läppar.

I tio år har hon och Bush-sångaren Rossdale varit gifta.

Paret har barnen Kingston, 6, och Zuma, 4 tillsammans.

Gwen Stefani: "Han gillar mig mer med smink"

Vitpudrad hy och röda läppar har länge varit Gwen Stefanis signum. Nu avslöjar No Doubt-sångerskan bakgrunden till make-upen. – Jag använder smink för att min man ska tycka om mig mer, säger hon till Harpers Bazaar.

Med "Don't Speak" slog No Doubt-sångerskan och designern Gwen Stefani, 42, igenom 1986. Då hade hon superblonderat hår, vitpudrad hy, tjock eyeliner och rödmålade läppar – och har haft sedan dess.


– Jag har alltid varit en tjej som älskar att klä upp mig. Jag har redan sminkat mig två gånger idag. Först tog jag på mig make-up när jag skulle lämna barnen på skolan och när jag kom hem tvättade jag bort det och sminkade sedan på mig igen, säger stjärnan i senaste numret av Harpers Bazaar, som hon pryder omslaget av.

Men det är inte
bara för att hon gillar att klä upp sig som Stefani sminkar sig, det är också för hennes make sedan tio år, Bush-sångaren Gavin Rossdale, 46, tycker bättre om henne med smink.

– Jag tycker om att få min man att gilla mig ännu mer, och han älskar när jag har på mig make-up, säger Stefani till tidningen.

Stjärnan avslöjar också att hon hatar att prata om sin kropp "hela tiden".

– Det är ingen hemlighet – du måste bara äta hälsosamt, träna och tortera dig själv. Jag gillar kläder för mycket, så jag försöker hålla mig fokuserad.

Stefani och Rossdale har två barn tillsammans – Kingston, 6, och Zuma, 4.
2012-08-09 13:05 RSS icon

EMELIE WIKTORÉN
emelie.wiktoren@improveme.se

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder4 Försökdjurens Dag 2015 Antal bilder9 Nostalgi med Improveme Antal bilder9 Kändisarnas karamellhår Antal bilder15 Mascaran fyller 100 år