Flest följare på Instagram Flest följare på Instagram Gnuggisen är tillbaka Gnuggisen är tillbaka Ny app – roligare på resan Ny app – roligare på resan Våga ställa krav på fillers Våga ställa krav på fillers
Söndag 25 Januari 2015
MAKE-UP Föregående | | Nästa

Nya ansiktet för Proactiv är aktrisen Kaley Cuoco.

Hon är mest känd för sin roll i nördserien "The Big Bang Theory".

Tidigare har hon haft roller i bland annat TV-serierna "Förhäxad" och "Prison Break".

Förutom Proactiv gillar hon också ett annat märke: Josie Maran.

""The Josie Maran beauty balm stick is my new favorite thing ever! Thanks @jamiemakeup for letting me steal it from you :)", har hon twittrat till sin makeup-artist.

Andra kändisar som har frontat Proactiv är Julianne Hough...

...Katy Perry...

...Naya Rivera, och sist men inte minst...

Justin Bieber.

Än så länge är det oklart när kampanjen startar.

Kaley Cuoco är Proactivs nya ansikte

Bildspel. Hon slog igenom i ”The Big Bang Theory”, men nu har hon fått ett nytt jobb – som modell för ett hudvårdsföretag.

Tv-stjärnan Kaley Cuoco har nyligen blivit utnämnd som Proactivs, ett företag som arbetar med akneprevention, nya ansikte. Hon är mest känd som "Penny" i komediserien "The Big Bang Theory", som handlar om en bunt nördiga killar som bor med en snygg tjej – Penny.


Tidigare har företaget frontats av bland andra Julianne Hough, Katy Perry, Naya Rivera och Justin Bieber.

Rivera, som är känd från TV-serien ”Glee”, skrev på ett kontrakt som företagets talesperson i december förra året.

– Makeup-artisterna på inspelningarna av serien gav det till mig och jag har fortsatt använda det eftersom jag vet att det funkar för människor, har Rivera sagt.

Förutom kommande säsongen av "The Big Bang Theory" så kommer vi få se Kaley i komedin "Scribble", som kommer ut nästa år. Än så länge är det dock oklart när vi får se Cuoco i Proactiv-kampanjen.
2012-08-10 08:58 RSS icon

KEVIN KROOKS
kevin.krooks@improveme.se

ANDRA LÄSTE OCKSÅ
Därför äter du snabbt Förbättra ditt minne Kreativ av alkohol Fixa en härlig vårlook Få händerna mjuka Kvitton kan ge cancer
KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder10 Gnuggisen är tillbaka Antal bilder6 Årets hetaste Instakonton Antal bilder14 Stilikoner & lookalikes Antal bilder10 Sveriges trendigaste tjejer