Nostalgi med Improveme Nostalgi med Improveme Försökdjurens Dag 2015 Försökdjurens Dag 2015 Honung för fin hud & hår Honung för fin hud & hår Fillers: Vad är lagom? Fillers: Vad är lagom?
Tisdag 28 April 2015
HÄLSA & FITNESS Föregående | | Nästa

Noomi Rapace på London-premiären av "Prometheus". Klicka vidare för att se resten av bilderna!

Så här såg Anita Lindblom ut som ung.

Noomi är tänkt att spela henne i den kommande filmen om sångerskan och boxaren Bo Högbergs skandalomsusade liv ihop.

Noomis exman Ola Rapace är tänkt att spela Bo.

Den svenska stjärnan har skördat stora framgångar i Hollywood under de senaste åren. Här är hon på premiären av "Sherlock Holmes" med Robert Downey Jr och Jude Law.

Noomi Rapace hånas inför ny filmroll

Noomi Rapace har för små bröst – i alla fall om man ska tro Anita Lindblom. ”Sånt är livet”-sångerskan totalsågar världsstjärnans kropp inför rollen som henne i ”Knockout”.

Noomi Rapace, 36, är tänkt att porträttera Anita Lindblom, 74, i den kommande filmen om sångerskan och boxaren Bo Högbergs skandalomsusade liv ihop.


Men Anita är rasande på projektet – och hånar Noomis kropp i en radiointervju.

– För det första är hon inte alls lik mig, säger hon i ”Sommarsamtalet i P1” och fortsätter:

– Jag har bröst och det har inte hon.

Efter att Noomi visade upp sina bröst i rollen som Lisbeth Salander i svenska succéfilmen "Män som hatar kvinnor" gjorde hon klart för svenska medier att hon vägrar silikon. Men i maj avslöjade stjärnan för amerikanska The Telegraph att hon trots allt övervägde bröstimplantat för en kommande filmroll, där hon skulle spela en blond blåögd tjej med stora bröst – troligtvis Anita.

– Jag gick till en klinik och träffade en doktor, sa hon till tidningen.

Efter lite research bestämde Noomi sig till slut för att inte göra en operation.

– Det är en stor process – det är ganska smärtsamt – och sen måste jag ta ut dem igen. Så även om jag inte är rädd för det, kommer jag inte göra en operation, troligtvis.
2012-08-13 08:24 RSS icon

EMELIE WIKTORÉN
emelie.wiktoren@improveme.se

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder4 Försökdjurens Dag 2015 Antal bilder9 Nostalgi med Improveme Antal bilder9 Kändisarnas karamellhår Antal bilder15 Mascaran fyller 100 år