Stockholmarna snyggast Stockholmarna snyggast Stjärnorna väljer Tidal Stjärnorna väljer Tidal Throwback Thursday 1982 Throwback Thursday 1982 Istället för Botox Istället för Botox
Onsdag 1 April 2015
SEX & RELATIONER Föregående | | Nästa

Ibland kan det vara svårt att komma över någon.

Kristen Stewart gjorde nyligen misstaget att vara otrogen.

Innan var hon tillsammans med "Twilight"-kollegan Robert Pattinson...

...men valde att vänsterprassla med "Snow White and the Huntsman"-regissören Rupert Sanders.

Om det skulle hända dig: kika i vår guide nedan, så kommer du över ditt ex snabbare än kvickt.

Så kommer du över ditt ex

Guide. Svårt att komma över din före-detting? Lugn. Med vår guide kommer du ur kärleksträsket på nolltid.

Nyligen har det cirkulerat mycket i media om Kristen Stewarts otrohet mot dåvarande pojkvännen Robert Pattinson. De tidigare ”Twilight”-kollegorna hade en romans till en början som sedan mynnade ut i ett samboförhållande, och filmen var bådas genombrott som har lett till flera roller.


För Kristen Stewarts del innebar det exempelvis att spela Snövit i ”Snow White and the Huntsman”. Hon arbetade såklart nära regissören – kanske lite för nära.

En fotograf lyckades få en bild på skådespelerskan och en man hånglandes i en bil – och det var inte Robert Pattinson. Att hon var otrogen är fel redan där, men just att det var regissören hon var det med skapade ännu större rubriker i media.

Om du själv har blivit bedragen, eller bara försöker komma över ditt ex, finns hjälpen nära med vår guide.

Ny miljö
Det är ingen idé att hålla kvar vid gamla saker som tillhör exet, släng eller ge tillbaka det som inte är ditt. Ni har troligtvis spenderat många nätter i sängen tillsammans så att köpa nya sängkläder och möblera om i rummet kan vara en bra idé.

Annat perspektiv
Fråga dina vänner vad de egentligen tyckte om din förra flickvän eller pojkvän. Ställ frågor som ”var hon/han bra för mig?”, eller ”verkade jag lycklig med henne/honom?”.

Om personen sårade dig, eller om du har medlidande vänner, så hatar de henne för din skull. Om de å andra sidan tyckte om honom eller henne, så visar det bara att du valde rätt och enklare kan hitta en ny partner.

Bygg upp ditt ego
Sitt inte i soffan och tyck synd om dig själv. Sätt dig vid datorn istället. Skapa en profil på en datingsida och leta runt efter potentiella partners, undersökningar visar nämligen att man kan sänka tillhörighetskänslorna till sitt ex genom att aktivt söka efter tillgängliga personer.
2012-08-17 12:27 RSS icon

KEVIN KROOKS
kevin.krooks@improveme.se

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder4 Calvin Kleins nya ansikte Antal bilder18 Vimmel från Finest Antal bilder8 Throwback Thursday 1982 Antal bilder10 Lista: 10 lockiga dilemman