Hångla loss under misteln Hångla loss under misteln Modellsensationer 2014 Modellsensationer 2014 Ensam bonde söker hotell Ensam bonde söker hotell Rätt hudvård för rätt hy Rätt hudvård för rätt hy
Torsdag 25 December 2014
MAKE-UP Föregående | | Nästa

49-åriga Demi Moore frontar svenska Oriflame.

Stjärnan har länge varit ansikte utåt för Helena Rubinstein. Den här bilden är från i år.

Företaget har kritiserats för de välretuscherade bilderna av Demi.

Förutom sina skådespelarinsatser och kampanjer är Demi känd för sitt äktenskap med Ashton Kutcher, som tog slut i våras.

Efter skilsmässan visade Demi upp en utmärglad kropp på röda mattan, men nu verkar stjärnan vara tillbaka på banan igen.

Demi Moore är Oriflames nya ansikte

Demi Moore, 49, är på besök i Stockholm – för att lansera smink. Hollywoodstjärnan är Oriflames nya ansikte och samarbetspartner. – Vi är jättestolta, säger företagets presschef Therese Olsson.

Demi har länge varit ansikte utåt för Helena Rubinstein, och nu ska hon alltså fronta det svenska kosmetikaföretaget. Nyheten avslöjades under en toppstyrd presskonferens på Grand Hôtel i Stockholm under förmiddagen, där Demi själv närvarade.


– Hon är en fantastiskt vacker, stark, framgångsrik och karismatisk kvinna, och det är precis vad Oriflame representerar. Det känns jättekul att ha med henne, säger Therese.

I samarbete med Oriflame kommer stjärnan, som spelat i storfilmer som ”Ghost” och ”Skamgrepp”, att lansera en parfym, en hudvårdsserie och en makeup-serie.

Senare i kväll drar Oriflames superevenemang i gång, ett 45-årsjubileum i Globen med 5000 inbjudna. Demi kommer att finnas på plats, och uppträder gör svenska världsartisterna Roxette och Eurovision-vinnaren Loreen.

I samband med sitt Sverigebesöket passade Demi under tisdagskvällen på att njuta av sensommaren i Stockholm. Enligt Aftonbladet sågs hon promenera genom Kungsträdgården hand i hand med en manlig person. Senare under kvällen ska paret, tillsammans med bland andra Oriflames vd Magnus Brännström, ha ätit middag på lyxrestaurangen Riche.

Först i morgon släpps de officiella bilderna på stjärnan för Oriflame.
2012-08-22 11:34 RSS icon

EMELIE WIKTORÉN
emelie.wiktoren@improveme.se

ANDRA LÄSTE OCKSÅ
Klassiskt röda läppar Sminka huden perfekt Firar med ny mascara Photoshoppad eller ej? Anne Hathaway gör reklam Dempsey för L’Oréal
KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder10 Modellsensationer 2014 Antal bilder6 Så ska du se ut på nyår Antal bilder11 Rihannas 2014 i frisyrer Antal bilder10 Så tränar kändisarna i jul