Ge sexlivet extra glid Ge sexlivet extra glid Klädkedjans skönhetslinje Klädkedjans skönhetslinje Sexig oavsett kroppsform Sexig oavsett kroppsform Fillers: Vad är lagom? Fillers: Vad är lagom?
Lördag 18 April 2015
BEHANDLINGAR Föregående | | Nästa

Så här såg Emma Igelström ut före Soft Lift-behandlingen.

Och så här blev resultatet efter behandlingen.

Emmas läkare, Fredrik Berne.

Emma tog steget – gjorde skönhetsbehandling

Solskadorna i ansiktet fick tidigare simmerskan och författaren Emma Igelström att känna sig obekväm. Men hon vägrade skönhetsingrepp – fram tills för några veckor sedan. – Jag har insett att det inte är fel att ta hand om sig själv, säger hon.

Tidigare har Emma, 32, varit emot allt som har med skönhetsbehandlingar och plastikkirurgi att göra, eftersom hon inte trodde att det skulle kunna göra henne lyckligare.


Men för några år sedan började hon tänka i andra banor, och för fyra veckor sedan gjorde hon sitt första skönhetsingrepp.

– Jag har jobbat mycket med mig själv, så nu när jag kände mig hel på insidan tyckte jag att det var okej, säger hon.

Skadorna i ansiktet var solskador från att Emma simmat utomhus. Hon hade också ett ärr över näsan, som fick henne att känna sig mindre tillfreds med sitt utseende och obekväm när hon skulle vara med på bild.

Behandlingen som Emma gjorde var en så kallad Soft Lift-behandling, som började med en konsultation hos hennes läkare Fredrik Berne.

– Vi kartalade Emmas ansikte och målet var att hitta en harmoni och balans i ansiktet, och att behandla ålderstecken, säger Fredrik.

Med hjälp av Soft Lift-behandlingen, som är ett lyft utan kniv, fyllde Fredrik ut ojämnheter, Emmas ärr, lyfte mungipor och ögonbryn och byggde upp en volym i läppar och kinder. Han använde bland annat Restylane, som fyller ut, och Azzalure, som får musklerna att slappna av.

Och behandlingen gick mycket smidigare än vad Emma hade trott.

– Jag var rädd att det skulle göra ont och att det skulle synas mycket efteråt, men det gick mycket smidigare än vad jag hade trott. Jag fick bedövning så det gjorde inte alls ont och det såg bra ut efter bara några dagar.

– Det är jobbigare att slinga håret kan jag säga, det tar längre tid.

Efter ingreppet känner sig Emma mer bekväm med sitt utseende, och många har sagt att hon ser yngre och piggare ut.

– Jag var noga med att berätta för läkaren att det skulle se naturligt ut, och det gör det verkligen, säger hon.

Behandlingen, som Emma påpekar att hon helt och hållet gjorde för sin egen skull, har också fått henne att ändra inställning till skönhetsbehandlningar.

– Jag har insett att det inte är någon fara att släppa på prestigen. Det är precis som att färga ögonbrynen – alla gör det.
2012-09-06 10:12 RSS icon

EMELIE WIKTORÉN
emelie.wiktoren@improveme.se

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder6 Klädkedjans skönhetslinje Antal bilder10 Stilarna på Coachella Antal bilder10 Stjärnorna på MTV Antal bilder5 Sexig oavsett kroppsform