Lär dig läsa männens kroppsspråk

improveme.se

Har du svårt att veta vad han vill? Männens kroppsspråk avslöjar vad de tänker. Här är kommunikationsexperten Patti Wood lista över åtta vanliga poser – och deras betydelse.

Han ler snett
Det finns en stor risk att den här killen bara är ute efter en flirt. Ett snett flin betyder att ena sidan av hans ansikte berättar en annan historia, och det finns en risk att han inte är uppriktig mot dig.

Han lyfter på ögonbrynen
När en kille ser någon han gillar lyfter han automatiskt på pannan, så håll utkik efter ögonbryn som skjuter i höjden om du vill veta om han gillar dig!

Han stoppar handen i fickan
Om han stoppar handen i främre jeansfickan eller hänger med tummen i sitt bälte betyder det att han omedvetet försöker göra dig uppmärksam på hans tillgångar mellan benen.

Han står med särade ben
Om en kille står med benen brett isär och med bäckenet mot dig betyder det att han vill ha dig i sin säng. Det är en ursprunglig biologisk instinkt och de flesta killar är inte sens medvetna om att de gör det.

Hans tår pekar mot varandra

Om hans tår pekar mot varandra betyder det att han är lite osäker på sig själv. Så om en kille står med den här posen i baren betyder det att han antagligen är intresserad, men behöver garantier för att intresset är ömsesidigt.

Han placerar bröstet mot dig

Om en kille placerar sina axlar och bröst mot dig trots att han pratar eller tittar på någon annan betyder det att du är den mest betydelsefulla personen i rummet för honom.

Han har en lång kvarhållande blick

Att ha en intensiv ögonkontakt i mer än fem sekunder sker inte naturligt. Det här är en teknik för att förföra dig.

Han lutar huvudet åt sidan
Om killen som du har utbytt blickar
med i baren senaste timmen lutar huvudet åt sidan betyder det att han
gillar det han ser, och kanske är det dags för dig att presentera dig?

Bildspel: Lär dig läsa männens kroppsspråk

Bildspel: Lär dig läsa männens kroppsspråk

[email protected]

2012-11-01 12:00:00

Publicerad: 1 november 2012

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp