Minska ålderstecknen med en filler

improveme.se

Kråksparkar runt ögonen är ett vanligt ålderstecken – och inte ens den bästa rynkkrämen kan trolla bort dem. Med Restylane kan du reducera dina rynkor och fina linjer.

Att bevara en ungdomlig hy har alltid varit eftersträvande. Särskilt i dagens stressade samhälle där många har ögonen på sig i sitt arbete.

Läkaren Eva Wagnhester på Svenska Hudvårdskliniken märker att allt fler medelålders kvinnor har tröttnat på krämer som inte fungerar och väljer att reducera rynkor under ögonen med hjälp av fillers. De fyller ut linjerna och den slappa huden.

-Det är en effektiv metod. Resultatet syns direkt och varar i upp till sex till nio månader, säger Eva.

För bara några
år sedan var det mycket fokus på stora läppar hos de yngre tjejerna medan de lite äldre kvinnorna mest var intresserade av att bli av med bekymmersrynkor i pannan.

-Många trodde att man var tvungen att operera sig för att få ett yngre och fräschare ansikte. Men i dag har allt fler fått upp ögonen för Restylane, säger Eva.

Bland de yngre tjejerna har trenden med de stora läpparna minskat och allt fler vill ha ett mer naturligt utseende.

Hos kvinnor 40-plus blir det allt vanligare med Restylane skinboostersbehandlingar -som återger fukt till huden, ökar elasticiteten och ger en fräsch lyster. Detta i kombination med att använda fillers för att återskapa volym i mellanansiktet.

-Med åldern förlorar de flesta volym i form av fettdepåer. Det gör att man ser tröttare och mer insjunken ut. Med fillers, till exempel Restylane, kan man bland annat återskapa volymen på kinder och under ögonen, säger Eva.

-På det sättet får man en mjukare och mer ungdomlig look.

Ögonen är ett känsligt
område och huden däromkring är extra tunn. Men lustigt nog är det just under ögonen som en fillerbehandling känns minst. Tyvärr är det också ett av de svåraste områdena att behandla. Huruvida man kan få bort alla rynkor beror så klart på hur huden ser ut.

-Är det mycket överskottshud är det svårt att få bort allt. Om det däremot inte är så mycket slapp hud kan man med en kombination av fillers och Azzalure, ett botulinumtoxin som gör att musklerna slappnar av, få ett fint resultat och öppnare blick.

Att ha ungdomliga äppelkinder har varit en stor trend i USA och som vi svenskar har hakat på. Många gånger har vi sett kvinnor som fått ett mycket kattliknande utseende med extremt höga kindben och avsmalnande ögon. Eva tror att det beror på att man har sprutat fel i kinderna.

-När man återskapar volymen på kinderna är det viktigt att man ligger på rätt nivå i vävnaden, inte för djupt ner men inte heller för ytligt och för långt ut mot sidan av ansiktet.

Hon planerar alltid
sina behandlingar tillsammans med sina kunder.

-Det är viktigt att kunden känner sig trygg. Då har vi redan kommit halvvägs.

För mer info besök  Restylane.se eller Svenskahk.se. 

Spana in före- och efterbilderna på Evas kunder som har behandlat rynkor och slapp hud under ögonen.

Med en fillerbehandling slipper du lägga energi på rynkkrämer som inte fungerar.

Med en fillerbehandling slipper du lägga energi på rynkkrämer som inte fungerar.

Här är en av Evas kunder som har behandlat sina påsar under ögonen. Förebild till vänster och efterbild till höger.

Här är en av Evas kunder som har behandlat sina påsar under ögonen. Förebild till vänster och efterbild till höger.

Solveig har reducerat rynkor och slapp hud.

Solveig har reducerat rynkor och slapp hud.

[email protected]

2012-12-19 14:02:00

Publicerad: 19 december 2012

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp